Συχνές ερωτήσεις

Υποστηρίζονται γκρουπ στα online ιδιαίτερα μαθήματα; Αν ναι, πόσων ατόμων;

Ναι, πραγματοποιούνται μετά από συννενόηση των ενδιαφερόμενων μεταξύ τους αλλά και με τη διδάσκουσα. Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι προτιμώμενο να γίνονται με ένα άτομο, όμως υποστηρίζονται και τα γκρουπ 2 - 3 ατόμων.

Αν θελήσω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάποιες παροχές από την επιμέλεια της εργασίας μου μετά την αρχική συμφωνία, έχω τη δυνατότητα να το κάνω;

Βεβαίως. Η Philomαtheia προσφέρει αρωγή καθ' όλη τη διάρκεια συγγραφής της εργασίας, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελική παράδοση. Υπάρχει άμεση και συχνή επικοινωνία για οτιδήποτε αλλάξει στη πορεία. 

Προβλέπεται κάποια έκπτωση σε ειδικές ομάδες ατόμων;

Φυσικά! Δίνεται η δυνατότητα τεράστιας έκπτωσης όλων των παροχών για πολύτεκνες οικογένειες, ανέργους, φοιτητές που σπουδάζουν σε πόλη εκτός της κύριας κατοικίας τους κ.ο.κ. Στην εκπαίδευση τα χρήματα απαγορεύεται να είναι πρόβλημα. Στη Philomαtheia λοιπόν, δεν είναι.

Δεν είμαι φοιτητής/τρια φιλολογίας ή συναφών κλάδων αλλά για την εργασία μου χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον φιλόλογο. Μπορώ να απευθυνθώ στη Philomαtheia;

Ακριβώς. Η παραμικρή ανάγκη για φιλολογική παρέμβαση είναι αρκετή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία με τη Philomαtheia, όσο απλή και σύντομη κι αν είναι.

Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google Classroom. Υπάρχουν εναλλακτικές;

Θα υπάρξουν σαφείς και αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του Google Classroom. Παραταύτα, εάν ακόμα υπάρχει πρόβλημα, μπορεί να αλλάξει το μέσο έπειτα από συνεννόηση (zoom, skype, meet, webex κ.ά.).

Διατίθενται παροχές ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης;

Η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση σπανίως αποφέρει καρπούς. Ίσως στο μέλλον δημιουργηθούν κάποιες παροχές έπειτα από αιτήματα των ενδιαφερομένων. Προς το παρόν λοιπόν όχι, υπάρχει όμως δυνατότητα επαναπρογραμματισμού ενός μαθήματος λόγω έκτακτων υποχρώσεων.

Η Philomαtheia έχει σύμβαση με την Google;

Όχι, η δράση της Philomαtheiaς στην παρούσα πλατρφόρμα πραγματοποιείται χωρίς χορηγούς. Οι υπηρεσίες της Google χρησιμοποιούνται και προτείνονται λόγω της μεγαλύτερης δυνατής και αποδεδειγμένης ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, αλλά και λόγω της ευκολίας χρήσης και πληρότητας παροχών.

Με συμφέρει οικονομικά;

Οπωσδήποτε. Όχι μόνο για την ιδιαίτερη μνεία που γίνεται ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ενδιαφερόμενου (χωρίς το απρόσωπο σταθερό κοστολόγιο), αλλά και γιατί στη Philomαtheia πληρώνεται απευθείας η διδάσκουσα, χωρίς τα έξοδα μεσαζόντων (φροντιστηρίου, επωνυμίας, προσωπικού, συντήρησης λογισμικού κ.ο.κ.).

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων;

Σε ορισμένες περιπτώσεις ναι (περισσότερα στους όρους). Δεν θα χρειαστεί όμως, καθώς η Philomαtheia αναλαμβάνει μόνο διεργασίες που μπορεί να φέρει εις περας έγκαιρα και με 100% επιτυχία.

Γιατί να επιλέξω τη Philomαtheia αντί για κάποιο άλλο διαδικτυακό φροντιστήριο;

Γιατί στη Philomαtheia θα βρείτε αυτά που δεν κατέχει κανένα online φροντιστήριο στο σύνολό τους: επικοινωνία, συμφωνία και αποπεράτωση παροχών σε ένα μόνο άτομο, ανθρωποκεντρική και εξατομικευμένη οικονομική πολιτική, απάντηση στη κοστολόγηση έργου εντός 24ώρου, ευθύνη σε προσωπικό επίπεδο για την αποπεράτωση της κάθε διεργασίας και 100% επιτυχία