Διαδικτυακά Μαθήματα

Δυνατότητα καθημερινής ενασχόλησης και υποστήριξης στα σχολικά μαθήματα, προετοιμασία για το Γυμνάσιο.

Μαθήματα φιλολογικής κατεύθυνσης, ασκήσεις αξιολόγησης και προετοιμασία για διαγωνίσματα και εξετάσεις.

Εντατικά μαθήματα φιλολογικής κατεύθυνσης με υποστηρικτικό υλικό για διαγωνίσματα και εξετάσεις.

Φοιτητικές Εργασίες

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ κοστολόγηση έργου. 

Στείλε την εργασία σου εδώ και θα λάβεις απάντηση εντός 24ων ωρών!

Κειμενική Επιμέλεια

Μάθε περισσότερα

Μαθήματα Γλωσσολογίας

Online ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές φιλολογίας/συναφών κλάδων αλλά και για εισαγωγή στη σχολή Φιλολογίας (κατατακτήριες εξετάσεις). 

Μάθε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Προβλέπεται κάποια έκπτωση σε ειδικές ομάδες ατόμων;


Φυσικά! Δίνεται η δυνατότητα τεράστιας έκπτωσης όλων των παροχών για πολύτεκνες οικογένειες, ανέργους, φοιτητές που σπουδάζουν σε πόλη εκτός της κύριας κατοικίας τους, μονογονεϊκές οικογένειες κ.ο.κ. Στην εκπαίδευση τα χρήματα απαγορεύεται να είναι πρόβλημα. Στη Philomαtheia λοιπόν, δεν είναι.

Δεν είμαι φοιτητής/τρια φιλολογίας ή συναφών κλάδων αλλά για την εργασία μου χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον φιλόλογο. Μπορώ να απευθυνθώ στη Philomαtheia;

Ακριβώς. Η παραμικρή ανάγκη για φιλολογική παρέμβαση είναι αρκετή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία με τη Philomαtheia, όσο απλή και σύντομη κι αν είναι.

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων;


Σε ορισμένες περιπτώσεις ναι (περισσότερα στους όρους). Δεν θα χρειαστεί όμως, καθώς η Philomαtheia αναλαμβάνει μόνο διεργασίες που μπορεί να φέρει εις περας έγκαιρα και με 100% επιτυχία.

Γιατί να επιλέξω τη Philomαtheia αντί για κάποιο άλλο διαδικτυακό φροντιστήριο;


Γιατί στη Philomαtheia θα βρείτε αυτά που δεν κατέχει κανένα online φροντιστήριο στο σύνολό τους: επικοινωνία, συμφωνία και αποπεράτωση παροχών σε ένα μόνο άτομο, ανθρωποκεντρική και εξατομικευμένη οικονομική πολιτική, απάντηση στη κοστολόγηση έργου εντός 24ώρου, ευθύνη σε προσωπικό επίπεδο για την αποπεράτωση της κάθε διεργασίας και 100% επιτυχία